Madeleine Ivarsson blev årets säljare, trots att hon bara jobbat på D.O. Design Only sedan förra året. En imponerande bedrift som kan förklaras med hennes stora passion för mode.

Hej Madeleine, grattis till utmärkelsen årets säljare på D.O. Design Only!

–  Åh, tack så mycket! Vi är så många vassa säljare inom D.O., så att just jag blev utnämnd känns superkul!

Hur började din resa på D.O.?
– En dag kände jag bara att ”nej, nu ska jag fasiken jobba med det jag älskar!”. Sagt och gjort så bytte jag bransch helt och hållet och började här förra året. Jag kände verkligen att jag hörde hemma här från första sekund.

Vad är det bästa med att jobba med mode?
– Varje gång vi får in ett nytt plagg till butiken blir jag som ett barn. Jag älskar att få vidga kundernas vyer inom mode och kanske hitta ett nytt otippat favoritplagg. Det är riktigt kul att bli en del av deras garderob. Jag älskar helt enkelt att jobba med mode!

Start typing and press Enter to search