Våra varumärken

NN07
NN07

NN.07’s vision är att skapa gränslösa kläder där ambitionen är att ta fram den perfekta passformen. De skapar enkla kläder samtidigt som de vill ge varje liten detalj uppmärksamhet och ett stort fokus ligger på produkter som
chinos, shorts och skjortor. Ett mål är att plaggen ska bli snyggare ju längre tid du använder dem.

Odd Molly
Odd Molly

Idag säljs Odd Molly världen över. Men historien startade som en hyllning till en skatetjej vid namn Molly i Venice Beach på 80-talet. Genom att våga bryta mot konventionerna och följa sitt hjärta blev hon Odd Mollys eviga musa, vars livsglädje och styrka att gå sin egen väg genomsyrar vartenda steg som tas. Odd Mollys kollektioner består av mycket härliga mönster och färger.

Replay
Replay

Italienska Replay tolkar och återskapar vintage-kläder till dagens mode. Från att inledningsvis ha specialiserat sig på t-shirts och skjortor har Replay blivit ett stort internationellt framgångsrikt varumärke med allt från jeans och jackor till accessoarer och underkläder. Replay grundades 1978 och kom till Sverige 1982.

Tiger
Tiger

Tiger har varit med ända sedan början av 1900-talet. Fast i början av 90-talet var det nära att hela varumärket gick i graven. Lyckligtvis nöjde man sig med att gräva ner den lite gubbiga affärskostymen och istället satsa stenhårt på föryngring och en betydligt smalare siluett. Idag är Tiger ett av Sveriges starkaste varumärken med flera intressanta kollektioner.

G-Star
G-Star

Kollektionerna återspeglar deras djupa passion för råmaterial där utmärkande drag är det rena och funktionella som man sedan 1989 fått en omfattande och stadigt ökande skara denimanhängare. G-Star tänjer ständigt på gränserna och har med sin design, nydanande materialkompositioner och tekniker positionerat sig globalt som en av de ledande aktörerna inom denimindustrin.

Morris
Morris

Morris är ett svenskt varumärke med rötter från Borås. De skapar kläder som har en klassisk stil med influenser från Storbritannien samtidigt som de vågar blanda starka färger. Hos Morris hittar du mycket ”preppy” med allt från collegetröjor och snygga chinos, till klubbkavajer i material såsom tweed och kashmir.

HunkyDory
HunkyDory

Det svenska varumärket startades 1996 av paret Ulrika och Christopher Bjercke. Kläderna från Hunky Dory kännetecknas av en avslappnad mix av feminin form och skandinavisk enkelhet kryddad med en sportig känsla och ibland etnologisk touch. Namnet Hunkydory är slang och betyder att allt är ”coolt”/lugnt och myntades faktiskt av David Bowie en gång i tiden.

GANT
GANT

Gant är ett internationellt livsstilsmärke som grundades 1949 av Bernard Gant i USA. Gants rötter återfinns i den amerikanska östkustens lediga klädstil. De kombinerar den amerikanska stilen med europeisk elegans och kvalitet, vilket bygger upp varumärkets grunddrag.

Filippa K
Filippa K

Filippa K är ett växande svenskt modemärke med särpräglad design som står för stil, enkelhet och kvalitet – smart mode som kombinerar tidlös design med modern trendkänslighet. Varumärket grundades 1993 och deras vision lyder: ”Fashion where sustainability is the guide to growth”.

Scotch & Soda
Scotch & Soda

Det holländska varumärket Scotch & Soda fokuserar på att skapa kläder av hög kvalitet och grundades 1985. De hämtar inspiration främst från de klassiska vintagestilarna men också från olika kulturer runtom i världen. Resultatet är en klassisk men ändå ung och unik stil.

Polo Ralph Lauren
Polo Ralph Lauren

Polo är grundstenen bland Ralph Laurens herrkollektioner och varumärket definierar den så kallade preppy-livsstilen och den ikoniska loggan med polospelaren är känd över hela världen. Från klassiska favoriter som Oxford-skjortor och chinos till en modern kollektion där traditionsfyllt preppymode blandas med ett avspänt urbant uttryck.

Björn Borg
Björn Borg

Björn Borg är ett internationellt sport- och modeföretag. Det grundades 1984 av
tennislegenden Björn Borg och delar mer än bara hans namn. Han visade att det är mer attraktivt att vara aktiv och göra skillnad än att ta det säkra före det osäkra. Den attityden är kärnan i företaget än idag. Med ett energifyllt uttryck står Björn Borg upp för de passionerade och de våghalsiga. Märket är känt för produkter med hög kvalitet, designade för folk som vill känna sig aktiva och attraktiva. Det är sportmode för de som vågar bryta spelets regler.

Calvin Klein Underwear
Calvin Klein Underwear

Calvin Klein Underwear

Hilfiger Denim
Hilfiger Denim

Tommy Hilfiger startade sitt eget varumärke i New York och har fram till idag lyckats expandera över hela världen. Stilen är avslappnad och sportig där designen kan ses som en modern tolkning av klassisk amerikansk stil.

Maison Scotch
Maison Scotch

Maison Scotch härstammar från Scotch & Soda och skapar detaljrika kvalitétskläder till ett bra pris. Maison Scotch är kollektionen som är riktat till kvinnor och har blivit enormt framgångsrikt. Designen är feminin med en touch av rock n ´roll och sport. Det är snygga, tuffa och eleganta plagg.

Nudie Jeans
Nudie Jeans

Nudie Jeans har specialiserat sig på otvättad denim och rekommenderar att man inte ska tvätta dem på cirka 6 månader för att få fram sin egen individuella slitning och tvätt. Jeansen blir då personliga och reflekterar dig som person. Detta ger även den optimala passformen. Nudie är märket för dig som vill vara lite unik, alltså förälskar sig i material och inte enbart följer trenden.

Five Units
Five Units

Med en stor passion för jeans så har Five Units hela tiden varit dedikerade att hitta de bästa kvalitéerna för att göra sofistikerade modeller. Det handlar om att sticka ut från mängden och behålla närheten till kvinnan som älskar jeans. Five units designar jeans som kan bäras närsomhelst och för dig som vill ha en perfekt passform samt en skön komfort.

Dry Lake
Dry Lake

Dry Lake är ett svenskt märke som kännetecknas av en enkel, feminin och romantisk design med tuffa inslag. I blandningen mellan mjukt och hårt skapas en stil som både är flirtig och vass på samma gång. Dry Lake erbjuder mode för överkomliga priser med bibehållen kvalité inom alla produktgrupper, men klänningar är, har varit och kommer alltid ligga dem närmast hjärtat.

Solid
Solid

Solid

Tiger Jeans
Tiger Jeans

Tiger Jeans levererar ständigt det senaste inom mode och är ett måste i den trendmedvetna mannens garderob. Bland urvalet jeans finner du modeller med olika passform och tvättar men där den lite smalare silhuetten ligger i stort fokus.

AT.P.CO
AT.P.CO

AT.P.CO

Dr Denim
Dr Denim

Jeansvarumärket är ett Göteborgsbaserat familjebolag som etablerades 2004 som alltid strävar efter att skapa prisvärda jeans med optimal passform för att underlätta för varje enskild kund där alla frågetecken ska vara utsuddade.

Brixtol
Brixtol

Namnet Brixtol är en kombination av distriktet Brixton i London, där bandet The Clash kommer från och staden Bristol där moddsen hade sitt fäste på 60-talet. Denna kombination av stil försöker de två vännerna från Stockholm återspegla i sina plagg samtidigt som de vill behålla den ikonsika skandinaviska touchen.

Second Female
Second Female

Tanken bakom varumärket är skapa produkter med sofistikerad och internationell design men som på samma gång återspeglar ett skandinaviskt mode. Second Females huvudkontor är strategiskt placerat i en industrimiljö i sydöstra Köpenhamn för att inspireras av detta i varje kollektion.

Topeco
Topeco

Topeco

American Vintage
American Vintage

Grundades 2006 i Frankrike då man skapade en feminin linje bestående av luftiga plagg i fräscha och neutrala toner och färgskalor. Grundaren, en fransk färgspecialist, ville skapa “must-have” produkter som idag har utvecklats till hela outfits och inte enbart t-shirtar.

Beck Söndergaard
Beck Söndergaard

Grundades 2003 i Köpenhamn av Lis Beck och Anna Söndergaard. De vill skapa produkter som håller i mer än en säsong som är både fashionabla och prisvärda. Deras scarves är oftast gjorda av chasmere, silke, ull, modal och bomull i unika hand prints.

Neo Noir
Neo Noir

Neo Noir är ett danskt märke som riktar sig till den moderiktiga och kräsna tjejen som vet vad hon vill ha. De lyckas leverera en hög modegrad i de rätta färgerna, kvalitéerna och modellerna – alltid i rätt tid. Deras främsta styrkor är just deras kvalité till ett vettigt pris där kunden känner att de handlat något med hög kvalité och hög modegrad till ett bra pris.

Samsoe & Samsoe
Samsoe & Samsoe

Samsoe & Samsoe grundandes 1993 i Köpenhamn av två bröder som från början faktiskt tillverkade smycken. Därefter utvecklades varumärket och de började också designa och producera kläder. Varumärket symboliserar ren och unik skanidinavisk fashion design där deras ambition alltid är att utveckla attraktiva kollektioner för den internationella marknaden.

Levis
Levis

Levis

Velour
Velour

Velour

Deadwood
Deadwood

Två vänner från Stockholm ville 2012 ta hållbart mode till en helt ny nivå och Deadwood kom till. Bikerjackan kom att bli deras första modell som man idag har förfinat och tagit fram i många olika modeller till både dam och herr. Idén bakom varumärket är att de återvinner gammalt läder, blandar den gamla stilen och utseendet med deras egen design. Detta gör att varje jacka bli unik i sitt slag.

Rock and Blue
Rock and Blue

Rock and Blue ägs av House of Saki som är ett ledande skandinaviskt modehus som grundandes 1987. Rock and Blue riktar sig till den mode- och trendmedvetna kunden. Varumärket inspireras av den globala musikscenen, urbana subkulturer och denimtrender med en skandinavisk twist. Styling, passform och materialval liksom bearbetning av produkterna ger en autentisk och avslappnad känsla, gjorda för varje tillfälle i den urbana livsstilen.

Bud to Rose
Bud to Rose

Varumärket lanserades först 2006 och är idag känt för att blanda en feminin och klassisk stil med en edgy touch. Det hela startade när grundaren Diddi Camilla Nihlen gjorde ett enda kedjearmband som blev jättepopulärt och gjorde att företaget växte till att idag finnas i 10 länder runt om i världen och har även nu lanserat smycken för herr under namnet btr MAN

Hunter
Hunter

SLEEK Atelier

FILA
FILA

FILA

Snö of Sweden
Snö of Sweden

Snö of Sweden etablerades 2002 i Östersund och har än idag sitt säte kvar där uppe.. De strävar efter att varje ny kollektion ska symbolisera klassisk och tidslös stil samtidigt som de alltid vill tänka nytt och blanda olika material.

Acqua Limone
Acqua Limone

Acqua Limone startade 1979 där deras första plagg var deras klassiska “College Classic” och “T-shirt Classic”. Deras kärnvärden är: Quality, Feeling, Image & Design. De menar att ju längre kunderna kan bära tröjorna desto färre köp och desto mer sparar vi på miljön och det verkar som denna vision är uppfylld då folk idag bär sina 20 år gamla Acqua Limone tröjor.

Amanda Christensen
Amanda Christensen

Amanda Christensen

Selected Femme
Selected Femme

Selected Femme startades 1997 och finns idag i 25 länder världen över. Hos Selected Femme hittar du dagens trender i två varianter – en linje som är casual everyday-wear och en som är mer feminin och festlig. Varumärke representerar en stark och självständig kvinna som är modemedveten på ett eget och coolt sätt.

Saddler
Saddler

Saddler

Le coq Sportif
Le coq Sportif

Le coq Sportif

Calvin Klein Jeans
Calvin Klein Jeans

Calvin Klein Jeans är ett av världens största varumärke, sett till både mode och marknadsföring. De designar och marknadsför kollektioner för både honom och henne tillsammans med ett väletablerat nätverk världen över. Livsstilsvarumärket inkluderar fyra olika linjer; Calvin Klein Collection, Calvin Klein Platinum Label, Calvin Klein Jeans och Calvin Klein Underwear.

GABBA
GABBA

GABBA

Viss variation i sortimentet kan förekomma mellan olika butiker

Start typing and press Enter to search