Karriär

Lediga tjänster

Våra kärnvärden

Hög servicegrad

Stor generositet

Glädje

Högt nyhetsflöde

Vill Du känna känslan av att hela tiden utvecklas?

Som säljare, butikschef, butikskommunikatör, inköpare eller administratör på D.O.Design Only är du energisk och självgående och tycker om att ha mycket att göra. Din entusiasm inspirerar och din öppna attityd gör dig till en värdefull medlem i vårt team.

Att arbeta på D.O.Design Only är inte vilket jobb som helst. Du kommer att få tuffa utmaningar men du kommer också att ha stora möjligheter att påverka och att utvecklas.

På D.O.Design Only vill vi att våra kunder skall mötas av en engagerad säljpersonal som aktivt arbetar med försäljning i hela butiken. Har Du erfarenhet av försäljning inom vår bransch ser vi det som ett extra plus, dock inget krav.

”We are what we DO”

Att arbeta hos D.O.Design Only

Hos oss på D.O.Design Only vill vi att alla skall känna att man gör skillnad. För oss innebär det att man tillsammans ständigt söker utveckling, både hos individen och i de arbetsuppgifter som sker i vår vardag. Möjligheten att påverka sin egen roll och metoder för att få saker att hända är stora, för att inte säga avgörande hos oss.

Idag är vi ca 100 anställda som samtidigt strävar efter att känna känslan att ständigt utvecklas.

D.O.Design Onlys butiker finns i Göteborg, Örebro, Helsingborg samt i Kungsbacka. Vi växer med nya butiker och är alltid intresserade av att komma i kontakt med duktiga säljare som älskar mode och försäljning.

Med hjälp av ledande varumärken vill vi utveckla D.O.Design Only till ett av Sveriges mest attraktiva koncept inom mode och konfektion för både herr och dam. Våra kännetecken skall vara hög servicegrad, generositet, glädje samt ett högt nyhetsflöde.

Undrar du något om D.O.Design Only?

Start typing and press Enter to search