Våra butiker

Varberg

Varberg

I Varberg finns vi på gågatan som ansluter från Galleria Trägården mitt i centrala Varberg. I butiken hittar Du som vanligt våra välkända premiumvarumärken som GANT, Ralph Lauren, Calvin Klein, Replay, Tommy Jeans, Hunky Dory m. fl.

Vårt telefonnr 0340-59 41 00 eller maila till varberg@design-only.se

Hallarna - Halmstad

Hallarna - Halmstad

I gallerian Hallarna vid den gröna entrén hittar du vår Halmstadsbutik. Här shoppar du väl utvalda varumärken som hjälper dig hålla stilen, året om. Du kan dessutom alltid räkna med vår hjälpsamma butikspersonal som är experter på sitt område. Välkommen in oavsett om du vill hitta en ny outfit, snacka kläder eller helt enkelt bara hänga en stund i en härlig atmosfär.

Kungsmässan - Kungsbacka

Kungsmässan - Kungsbacka

I trivsamma Kungsmässan ligger vår Kungsbackabutik. Här finns ett stort urval av varumärken och vår hjälpsamma butikspersonal hjälper dig att hitta det du är ute efter. Kungsmässan har utsetts till Sveriges trivsammaste köpcentrum flera år i rad, något du märker av även när du kliver in i butiken.

Välkommen in till oss!

Nordstan - Göteborg

Nordstan - Göteborg

Butiken i Nordstan är placerad i ett av Sveriges mest besökta hörn – här passerar runt 80 000 människor dagligen. Det ger butiken en alldeles särskild puls, vilket vi älskar! Här hittar du i vanlig ordning ett välsorterat utbud av varumärken och stilar.

Välkommen in!

Marieberg - Örebro

Marieberg - Örebro

Vår Örebrobutik ligger i Marieberg Galleria. Liksom hela köpcentret i stort ser vi vår butik som en trevlig mötesplats öppen för alla. Vår lokal är stor och rymmer därför mängder av varumärken och stilar. Vår butikspersonal hjälper dig gärna med frågor kring stil och ser till att du hittar rätt köp.

Välkommen in i butiken!

Väla - Helsingborg

Väla - Helsingborg

Vår butik i Helsingborg är placerad i köpcentret Väla. Här hittar du varumärken som Malene Birger, Hunter, Prime Boots och Voluspa – märken du inte hittar i våra andra butiker. Det exklusiva utbudet tillsammans med den härliga stämningen i butiken gör Design Only till ett självklart besök när du är i området. Välkommen!

Fredsgatan - Göteborg

Fredsgatan - Göteborg

Vår butik på Fredsgatan ligger oss lite extra varmt om hjärtat. Det var nämligen här Design Onlys resa började 2004. Då som nu är konceptet att erbjuda noga utvalda varumärken med en personlig service av högsta klass. Butiken har allt från jeans och leisure till mer dressade alternativ.

Välkommen in!

Frölunda Torg - Västra Frölunda

Frölunda Torg - Västra Frölunda

Vår butik i Frölunda Torg har gett oss möjligheten att lära känna många nya kunder, vilket vi älskar! Det verkar dessutom som att våra kunder tycker om oss tillbaka. 2014 blev vi nämligen utsedda till ”Bästa Butik i Frölunda Torg”. Hit kan du komma för att hitta en ny outfit eller bara för att njuta av stämningen i butiken.

Välkommen!

Start typing and press Enter to search