Att få vara en viktig del av våra kunders garderob har alltid varit vår högsta önskan och är en stor drivkraft och motivationskälla hos oss på D.O. Design Only. Detta innebär att vi ständigt strävar efter att förbättras och utvecklas för att bli Sveriges mest omtyckta multibrandbutiker.

Genom att alltid erbjuda en hög servicegrad där glädje och generositet genomsyras i allt vi gör samtidigt som vi noggrant och omsorgsfullt väljer ut våra varumärken är vi övertygade om att alltid erbjuda kunden en upplevelse utöver det vanliga.

Vi öppnade vår första butik på Fredsgatan i Göteborg 2004 och har sedan dess expanderat till att idag bestå av åtta butiker runtom i Sverige och en E-handel. Alla våra butiker har utvecklat sin egna unika känsla där variation i sortimentet förekommer – men trots detta finns alltid en enhetlig D.O. Design Only image.

Noggrant utvalda varumärken: 

Morris, Samsøe Samsøe, Gant, Second Female, Tiger of Sweden, Neo Noir, Replay, Calvin Klein, Mos Mosh, Five Units, Abrand Jeans, Levete Room, Selected Femme, J.Lindeberg, Rock and Blue, Object, Ralph Lauren, Moss Copenhagen, Sailracing, ENVII, Washologi m.fl.

Vi på D.O. Design Only önskar Er hjärtligt välkomna till oss. 

Do your thing!

(Sortimentet kan skilja sig mellan våra butiker och online)